Contact

Camping La Bonne Source

Adres: Moulin de gany, 19210 Saint Martin Sepert - Zuid Frankrijk

Email:  

Tel: 0342 47 61 75 

Correspondentieadres: Rijksweg 78, 3781 LW Voorthuizen

Bankrekening: (IBAN) NL47 RABO 0135 0713 21   (BIC) RABONL2U

KVK: (Seren) 538.691.569.R.C.S. Brive

BTW nummer: FR. 115.386.915.69

Meest gestelde vragen

Algemeen

 

Hoe ver is het rijden?

La Bonne Source ligt in Saint-Martin- Sepert, ruim 900 km vanaf Utrecht. Houdt u er rekening mee dat in het hoogseizoen de Franse snelwegen drukker zouden kunnen zijn dan gebruikelijk. 

Kunnen we onderweg ergens overnachten?

Dat kan natuurlijk. Zelf hebben we daar niet zoveel ervaring mee, maar in 2014 vroegen wij onze gasten via onze Facebook pagina waar zij onderweg (voor één nacht) verbleven. We kregen de volgende positieve reactie`s:

  1. Camping Les Petits Pres in Dourdan onder Parijs 
  2. Formele 1 in Orleans
  3. Chambre d' hote au plaisir des hotes in Congerville, ca. 40 km onder Parijs
  4. Camping Huttopia Rambouillet in Rambouillet (westkant van Parijs)

Wat voor activiteiten worden er georganiseerd?

La Bonne Source biedt een beperkt maar gezellig programma. Dagelijks is er onder andere een sport/ outdoor activiteit, 3 keer in de week kinderclub en 's avonds een jeugdsamenkomst. Ook organiseren we een samenkomst op zondag en houden we één keer per week een sing-in. Dit alles onder voorbehoud: we passen het programma zo nodig aan op de aanwezige gasten, het weer en de behoeften.

Waar staan de huuraccommodaties?

De witte tenten/ huisje op de plattegrond geeft de plaats van onze huuraccommodaties aan. Nummer 64 - 69 zijn de safaritenten, 93 en 94 de Cabanes en 1 en 2 de Cocos, de tunneltenten staan op 5 en 105 , de safarilodges op 105-108 en de cottage op 109. Het witte huisje bij centrum is de gîte.  

Hebben jullie een verwarmd zwembad?

La Bonne Source heeft een buitenzwembad van 7 x 17 x 1,5 meter. We verwarmen het zwembadwater tot minimaal 24 graden, maar in de praktijk is het water veel warmer door het mooie weer. 

Wat is het verschil tussen het sanitair- en toiletgebouw?

Het sanitair gebouw is bij het hoofdgebouw, en bevat naast toiletten douches en (a)fwasbakken ook een kinderbadje, wasmachines en strijkgelegenheid . Het toiletgebouw is kleiner en heeft  geen wasmachine, strijkmogelijkheid en kinderbadje.

Is er ook een kampwinkel aanwezig?

Nee, wij hebben geen kampwinkel. Wel kunt u 's morgens brood kopen op bestelling. Dit wordt iedere morgen vers gebracht door de plaatselijke bakker. U vindt de dichtstbijzijnde supermarkt in Lubersac op ongeveer 15-20 minuten rijden vanaf de camping.

Hoe kan ik betalen?

U kunt betalen via de Idea llink op uw bevestiging. Hiervoor klikt u op de link ‘aanbetaling betalen, restant betalen of hele bedrag betalen’ in de e-mail. U komt dan terecht bij onze betalingsprovidor ‘mollie.’ Ideal is veilig, u kunt daarom met een gerust hart betalen. Ook kunt u het bedrag via overschrijving overmaken via telebankieren. Ons rekeningnummer vindt u in de toegestuurde bijlage in de bevestigingsmail. Bij aankomst op de camping kunt u alleen contant betalen, wij beschikken niet over een pin automaat.

Voor betalingen vanuit het buitenland heeft u ons IBAN (NL47 RABO 0135 0713 21) en BIC (RABONL2U) nummer nodig.

Verhuren jullie accommodaties in de meivakantie?

Nee, wij zijn geopend vanaf 1 juni t/m 1 september.

Is jullie camping geschikt voor minder valide?

Gezien de ligging van het terrein en het heuvelachtige karakter hebben wij gemerkt dat het voor minder valide, mensen slecht ter been of in een rolstoel niet geschikt is om bij ons te verblijven.

Reserveren  

Vanaf wanneer kan ik reserveren?

U kunt telefonisch reserveren (in het Nederlands) vanaf 2 november via 0342-476175 en vanaf 3 november ook online via de website.  

Wanneer kunnen we aankomen en vertrekken?

In juni hanteren wij voor onze kampeerplaatsen geen vaste verblijfsperiode. Op zondag zijn wij gesloten, aankomen en vertrekken is dan niet mogelijk. Tijdens de zomervakantie hebben wij zaterdag als vaste aankomst- en vertrekdag. Wij hebben de voorkeur dat u tijdens deze periode hele weken reserveert van zaterdag t/m zaterdag. Onze huur accommodaties kunt u alleen voor hele weken reserveren van zaterdag t/m zaterdag. Vertrekken en aankomen op een andere dag is helaas niet mogelijk.

Wilt u in de maanden juli of augustus op een andere dag aankomen en/of vertrekken dan is dat mogelijk, maar wij berekenen dan wel een toeslag a € 50,00.

Hoe laat kunnen we aankomen en vertrekken?

Wanneer u een accommodatie heeft gehuurd kunt u vanaf 15:00 uur aankomen en zult u op de dag van vertrek de accommodatie voor 11:00 uur moeten verlaten. Heeft u een kampeerplaats gereserveerd dan kunt u terecht vanaf 13:00 uur en vertrekken is mogelijk tot 12:00 uur.

Wanneer betaal ik het sheltertarief & hoeveel bijzettentjes mag ik plaatsen?

U mag naast uw kampeer middel twee bijzettentjes van 4 m² plaatsen. Heeft u meer dan twee bijzettentjes betaalt u het sheltertarief. Het is bij de gîte helaas niet mogelijk om een bijzettentje te plaatsen. Bij onze safaritenten, cabanes en coco's mag u één bijzettentje plaatsen mits er niet meer dan 6 personen gebruik maken van de accommodatie. 

Hoe groot zijn de kampeerplaatsen en hoe is de zon/schaduw ligging?

De meeste kampeerplaatsen hebben een oppervlakte van ±120 vierkante meter. De zon staat in de zomer hoog aan de hemel waardoor er weinig schaduw plaatsen zijn op La Bonne Source. We raden u daarom aan om een parasol mee te nemen. U kunt midden op de dag verkoeling zoeken onder de bomen of een duik nemen in ons zwembad.

Wat betekenen de rode plaatsnummers op de plattegrond? 

De rode nummers op de plattegrond geven aan dat er geen caravan/vouwwagen op deze plaatsen kan staan. U mag dus wel met een tent op één van de andere plaatsen gaan staan.

Kan ik mijn reservering nog wijzigen?

Een reservering kan kosteloos worden gewijzigd. Dit is uiteraard alleen mogelijk onder voorbehoud van beschikbaarheid en voor zover het geen (gedeeltelijke) annulering betreft.

Kan ik mijn reservering annuleren?

Het is mogelijk uw reservering schriftelijk (per brief/e-mail) tegen kosten te annuleren. Onze voorwaarden vindt u onderaan deze brief of zijn hier te bekijken. 

 

Accommodaties

Mag ik een bijzettentje naast de accommodatie plaatsen?

Ja dat mag, u mag 1 bijzettentje plaatsen van max. 4 m². Let wel op: het is óf een partytent óf een bijzettentje. Beide mag niet.

Zijn er accommodaties waar gerookt mag worden?

Nee, al onze accommodaties zijn rookvrij.

Mag ik mijn huisdier mee nemen?

Nee, in alle accommodaties zijn huisdieren verboden. Huisdieren bij de kampeerplaatsen worden toegelaten in overleg.

Ligt er beddengoed in de accommodaties?

In al onze accommodaties liggen dekbedden en kussens. In elke accommodatie éénmaal een 2-persoons dekbed op de rest van de bedden vindt u een 1-persoons dekbed. Keuken- en bedlinnen dient u zelf mee te nemen. Dit kunt u helaas niet bij ons huren.

Routebeschrijving trein

U kunt met de trein naar onze camping reizen. Een uitgebreide beschrijving van de reis kunt u hieronder vinden. Een treinticket is o.a. te boeken op www.tgv-europe.nl en www.ns-hispeed.nl.

Lees meer

Aanmelden Nieuwsbrief

Ook op de hoogte blijven van de nieuwtjes en ontwikkelingen op de camping? Schrijf u hieronder in voor onze nieuwsbrief.

La Bonne Source | Moulin de gany | 19210 | Saint Martin Sepert
E. | T. 0342 47 61 75 | © La Bonne Source