Hey!

Super leuk dat je overweegt om op La Bonne Source je vakantie te vieren. We hopen en denken dat je een leuke vakantie bij ons kunt hebben! Elk jaar komen er veel jeugd en tieners naar de camping en de ervaring leert dat contacten en vriendschappen makkelijk worden gelegd. Behalve gewoon lekker genieten van vakantie in de zon en bij het zwembad hebben we een programma waar je altijd vrijblijvend aan kunt deelnemen als je het leuk vindt.

 

Je bent dus van harte welkom op La Bonne Source, maar we hebben wel wat regels die we graag alvast aan je voorleggen zodat je weet waar je aan toe bent als je bij ons vakantie komt vieren. Ten eerste hanteren we een strenge nachtrust. We snappen heel goed dat het voor jou 's avonds of zelfs 's nachts nog heel gezellig is, maar er zijn veel gezinnen met jonge kinderen die graag een goede nachtrust hebben. Door de ligging van de camping in een vallei is het extra gehorig en om de sfeer onderling goed te houden verwachten we dat het vanaf 23:00 uur rustig is op de camping en van 00:00 uur tot 07:00 uur absoluut stil. Dit betekent dus ook dat we je vanaf 12 uur 's nachts gewoon bij je eigen tent of caravan verwachten. Ook willen we je vast wijzen op ons alcohol beleid. We verkopen in onze horeca geen alcohol maar ook is het drinken van alcohol in het openbaar absoluut verboden. Dat betekent dus dat je enkel bij je eigen tent wat kunt drinken en we je verder tijdens de activiteiten, bij het zwembad, in Le Gracht of waar dan ook niet met alcohol willen zien lopen.

 

We verwachten dat als je op de camping verblijft je ook begrip hebt voor deze regels. Zie je dat niet zitten, is La Bonne Source waarschijnlijk niet zo'n geschikte camping voor jou. Heel leuk als je komt; we nodigen je bij deze alvast van harte uit voor de sportactiviteiten en jeugdavonden. Je gaat je zeker niet vervelen!