Terrein en voorzieningen

La Bonne Source ligt in een vallei tussen de heuvels van de Corrèze. Er is een grote verscheidenheid aan wilde planten en bloemen en het terrein vormt een prima woonomgeving voor reeën, dassen, vossen, kleine pelsdieren, hagedissen, salamanders, kikkers en allerlei soorten vogels en vlinders. Over het terrein kronkelt het heldere riviertje de "Loyre". Deze zorgt voor afkoeling op zomerse dagen en vele idyllische plekjes. De Loyre varieert in breedte van 2 tot 8 meter, in diepte van enkeldiep tot middeldiep. Ze ontspringt op een afstand van 4 km uit een bron en behaalt de hoogste klasse in zuiverheid! Kinderen (en volwassenen!) kunnen er veilig in plonzen, pootje baden en dammetjes bouwen, met een klapstoel in de rivier een boek lezen of op ontdekkingstocht gaan door het water, onder en over boomstammen, langs leemoevers, keien en moseilandjes. Ook vissen is toegestaan.

De 100 ruime plaatsen liggen verspreid over het terrein van ruim 18 hectare. Door de bijzondere indeling van de camping bent u verzekerd van rust en ruimte. De natuur heeft verder voor een schitterende inrichting gezorgd. Het sfeervolle hart van de camping is gebouwd rond een enorme schapenstal van natuursteen, de Bergerie (schaapskooi in het frans). Voor de Bergerie ligt ons gezellige terras omgeven door een vlindertuin, met schitterend uitzicht over de heuvels.

Het terrein is voorzien van alle gemakken voor de moderne kampeerder. Alle zeer ruime kampeerplaatsen genieten 10 ampère stroom en de camping heeft mooi en schoon sanitair. We beschikken oa over een zwembad, voetbal- en volleybalveld, speeltuin met o.a. speelfontein, luchtkussen en tafeltennistafels. Ons heerlijke terras, voorzien van WIFI, wordt omgeven door een vlindertuin waar u kunt genieten van onze 'Friterie' met Nederlandse snacks, pizza's of een lekker ijsje. 

 

00
hectare terrein oppervlakte
000
m² minimaal per kampeerplek
00
kampeerplaatsen
00
Avontuurlijke huuraccommodaties

6

6

Voorzieningen

Fun

Er is genoeg te doen op de camping. Of je nu gaat voor sportiviteit , avontuur of juist lekker relaxen!


Buitenzwembad

Verwarmd

Speelfontein

Kleine speeltuin

Met luchtkussen

Tafeltennistafels

Volleybalveld

Voetbalveld

Jeugdhonk 'Le barque'

Kampvuurplaats

Wandelpad

Door de prachtige natuur van de camping

Verhuur mountainbikes

Eten en drinken

In het sfeervolle hart van de camping zijn diverse mogelijkheden om te genieten van een kopje koffie, smoothies, ijsjes of een heerlijke maaltijd.


Sfeervol terras

Omgeven door een vlindertuin en met prachtig uitzicht over de heuvels.

Broodservice

Elke ochtend op bestelling (behalve op zondag).

Friterie

Voor een Nederlands patatje, snack, plate maaltijd of pizza's.

Bergerie

Voor een kopje koffie of een ijsje.

Overig

Het terrein is voorzien van alle gemakken voor de moderne kampeerder.


Bibliotheek

Moderne Toiletgebouwen

Wasmachines

10 ampère stroom per kampeerplek

WiFi/ draadloos internet

100mb per dag gratis, daarna betaald.