Logo Active Source
Logo Active Source

Meivakantie 2023: ARDENNEN

Yay! Komende meivakantie (30 april – 7 mei) is het terrein van La Bonne Source de ‘place to be’ voor tieners van 12 t/m 15 jaar. In het hartje van de Corrèze met zijn talloze buitensport-mogelijkheden, wacht een gave week vol actie en stoere activiteiten. Sport, outdoor, vriendschappen, grenzen verleggen en meer van God leren. Ben jij ouder dan 12 (of zit je in de brugklas) en niet ouder dan 15 jaar? Dan kun jij erbij zijn!

Locatie

De camping met al haar faciliteiten is de perfecte plek voor een week sport, gezelligheid en avontuur. Midden in de Corrèze met talloze mogelijkheden voor buitensport. We overnachten in stoere, ingerichte safaritenten voor 6 personen. Het tentenkamp ligt aan de rivier de Loyre, met kampvuurplaats en uitzicht op het zwembad.

Programma

De week zit vol met actieve en avontuurlijke activiteiten in het mooie Franse landschap, gecombineerd met chillen op de camping en in het zwembad. Naast sportieve activiteiten vinden we het gaaf om samen stil te staan bij onze relatie met God en hier met leeftijdsgenoten over door te praten. We vertrekken op zaterdagmorgen 30 april en komen terug op de avond van 7 mei.

Kosten 

Omdat we iedereen de mogelijkheid willen geven om mee te gaan, bieden we het kamp aan voor de super speciale prijs van €395,-. Deze prijs is inclusief vervoer en reiskosten, maar exclusief zakgeld, reisverzekering en kosten voor een test om Frankrijk binnen te kunnen komen.

Opgeven?  

Kom je alleen of juist samen met je vrienden? Het wordt sowieso een gave week, vol outdoor, sport, gezelligheid en geloof.

In de meivakantie is La Bonne Source ieder jaar speciaal gereserveerd voor tienerkamp Active Source. Een gave week voor alle tieners tussen de 12 en 16 jaar, vol actie en stoere activiteiten. Sport, outdoor, vriendschappen, grenzen verleggen en meer van God leren.

Helaas lukt het in 2023 niet om het programma op La Bonne Source te organiseren. Daarom verhuist het tienerkamp éénmalig naar het perfecte alternatief voor de Correze: de ARDENNEN.

Programma

Op een mooie locatie in de omgeving van Durbuy, op slechts 2,5 uur rijden, doen we alles wat Active Source kenmerkt: sporten, vrienden maken, samen meer van God leren en héél veel outdoor. Klimmen, abseilen, mountainbiken, tokkelen, speleologie: in de Ardennen kan het allemaal next level. Daarnaast vinden we het gaaf om samen stil te staan bij onze relatie met God en hier met elkaar over door te praten.

We verblijven in een grote groepsaccommodatie, midden in de natuur, met diverse slaapbungalows en een compleet ingericht adventure park. Een perfecte plek voor outdoor, warme nachten en lange kampvuuravonden. We vertrekken maandag 24 april naar de Ardennen en keren vrijdag 28 april weer huiswaarts.

Kosten 

Samen met onze outdoor-partner in de Ardennen hebben we geprobeerd om het kamp zo voordelig mogelijk aan te bieden, zodat iedereen de mogelijkheid heeft om mee te gaan. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zijn de kosten daarom tussen de €420,- en 450,-. Deze prijs is inclusief vervoer en reiskosten, maar exclusief zakgeld en reisverzekering.

Opgeven?  

Ook je grenzen verleggen? Ben jij tussen de 12 en 16 jaar en zin in een midweek vol actie, stoere activiteiten en meer van God? Geef je op!


    .

    .

    Na ontvangst van het formulier nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.