Logo Active Source
Logo Active Source

30 april - 7 mei - We zitten vol!

Yay! Komende meivakantie (30 april – 7 mei) is het terrein van La Bonne Source de ‘place to be’ voor tieners van 12 t/m 15 jaar. In het hartje van de Corrèze met zijn talloze buitensport-mogelijkheden, wacht een gave week vol actie en stoere activiteiten. Sport, outdoor, vriendschappen, grenzen verleggen en meer van God leren. Ben jij ouder dan 12 (of zit je in de brugklas) en niet ouder dan 15 jaar? Dan kun jij erbij zijn!

Locatie

De camping met al haar faciliteiten is de perfecte plek voor een week sport, gezelligheid en avontuur. Midden in de Corrèze met talloze mogelijkheden voor buitensport. We overnachten in stoere, ingerichte safaritenten voor 6 personen. Het tentenkamp ligt aan de rivier de Loyre, met kampvuurplaats en uitzicht op het zwembad.

Programma

De week zit vol met actieve en avontuurlijke activiteiten in het mooie Franse landschap, gecombineerd met chillen op de camping en in het zwembad. Naast sportieve activiteiten vinden we het gaaf om samen stil te staan bij onze relatie met God en hier met leeftijdsgenoten over door te praten. We vertrekken op zaterdagmorgen 30 april en komen terug op de avond van 7 mei.

Kosten 

Omdat we iedereen de mogelijkheid willen geven om mee te gaan, bieden we het kamp aan voor de super speciale prijs van €395,-. Deze prijs is inclusief vervoer en reiskosten, maar exclusief zakgeld, reisverzekering en kosten voor een test om Frankrijk binnen te kunnen komen.

Opgeven?  

Kom je alleen of juist samen met je vrienden? Het wordt sowieso een gave week, vol outdoor, sport, gezelligheid en geloof.

We zitten vol!

Het is niet meer mogelijk je aan te melden.