Kamperen

La Bonne Source ligt in de uitgestrekte vallei van 'le Gany' en is met name ingericht voor kampeerders. We hebben ± 100 kampeerplaatsen met een gemiddelde oppervlakte van ±120 m². Door de prachtige ligging hebben de meeste plaatsen een prachtig uitzicht over de vallei of op het riviertje de Loyre. La Bonne Source is  voorzien van alle gemakken voor de moderne kampeerder. De kampeerplaatsen genieten 10 ampère stroom en de camping heeft mooi en schoon sanitair, verdeeld over een toilet- en een sanitairgebouw.

Autovrij

La Bonne Source is in principe een autovrije camping. Daarom is het alleen toegestaan om bij aankomst en vertrek, tijdens het in- en uitladen, uw auto bij uw plaats te hebben staan. Ivm met de grootte en het heuvelachtige karakter van de camping hebben wij gedacht er goed aan te doen om u de mogelijkheid te bieden om eventueel max. 1 keer per dag, op gezette tijden, met uw auto de camping op te rijden om boodschappen of andere zware spullen uit te laden. Buiten deze tijden om kunt u uw auto parkeren op de parkeerplaats. Een uitzondering hiervoor zijn de plaatsen 75 t/m 92, waarbij u uw auto bij de plaats mag laten staan. 

Zon-/ Schaduwplaatsen

De zon staat in de zomer hoog aan de hemel waardoor er helaas weinig schaduw-plaatsen zijn op La Bonne Source. We raden u daarom altijd aan om een parasol mee te nemen. U kunt midden op de dag verkoeling zoeken onder de bomen of een duik nemen in ons zwembad. Hoewel het in de zomer erg warm is kunnen de nachten soms koud zijn. Wij adviseren u daarom om een warme trui mee te nemen.

Stroomkabel

Het terrein van La Bonne Source groot is en bij veel plekken staat de elektrakast niet direct naast de plaats. Zorgt u dat u genoeg stroomkabel meeneemt? Wij adviseren ten minste 40 meter kabel, dan zit u altijd goed.

Toelichting plattegrond

Als u de plattegrond van de camping bekijkt, komt de zon op bij de ingang van de camping en gaat hij onder achter het toiletgebouw. De paars gekleurde plaatsen op onze plattegrond geven de tent- plaatsen aan. In de meeste gevallen kunt u hier ook met een vouwwagen staan, maar in beide gevallen bent u uiteraard niet verplicht  om een plaats uit te zoeken. Komt u met een caravan dan kunt u alleen kiezen uit de zwarte nummers op de plattegrond. Het licht groene gedeelte op de plattegrond geeft aan dat de auto bij het kampeermiddel mag staan indien daar ruimte voor is. 

 

Coco Sweet

Vindt u onze coco-sweets ook zo sweet? Deze kleine accommodatie is geschikt voor max. 2 volwassenen en 2 kinderen. Een unieke vakantie met het hele gezin of een romantische accommodatie voor twee! De Coco is 16 m² en heeft een ruime luifel met vlonder van 8 m². U mag er één bijzettentje (4m2) bij zetten, maar het aantal personen blijft max 4. Binnen vindt u een keukentje, slaapkamer met 2 bedden en een kamer met een tweepersoonbed. De coco is voorzien van koelkast, magnetron en volledige inventaris voor 4 personen. De Coco´s staan op plaats 102 en 103. 

Om een beter beeld te krijgen van deze accommodatie, verwijzen wij u graag door naar een filmpje van de leverancier. Klik hiervoor op onderstaande afbeelding. Houdt er echter wel rekening mee dat in tegenstelling tot het filmpje, de Coco's van La Bonne Source zijn voorzien van gasstel en magnetron en bovendien beschikken over een grotere luifel. Bekijk hier de inventarislijst.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gîte

Wij verhuren een comfortabel appartement voor 6 personen. De ruime gîte (100 m²!) is gebouwd in onze Bergerie in het centrum van de camping. Het bestaat uit een gezellige woonkamer met slaapbank, keuken, 2 slaapkamers, badkamer met douche, toilet en wastafel. Eén slaapkamer is voorzien van een stapelbed en een los bed en één slaapkamer met een tweepersoonsbed. Vanuit de slaapkamers is door de kleine raampjes direct zicht op het riviertje. Voor de gîte heeft u een eigen zonnig terras. In de zomer is dit vakantiehuis heerlijk koel. 

 

 

 

Gite 1
Gite 2
Gite 3

Cabanes

Onze Cabanes (nummer 93 en 94) zijn gezellige houten tenthuisjes met een dak van pvc-doek. Met een oppervlakte van 32 m² is de Cabane een perfect vakantieverblijf voor de kampeerder die houdt van wat meer ruimte. De Cabanes zijn geschikt voor maximaal 6 personen en zijn voorzien van twee slaapkamers met in de ene kamer een tweepersoonsbed en in de andere een stapelbed. In de woonkamer staat nog een slaapbank. Daarnaast is er een keuken met een 2-pits gasstel, koelkast en stromend water. Op de veranda staat bovendien een tuinmeubelset. U mag een bijzettentje (maximaal 4 m²) plaatsen. Bekijk hier de inventarislijst.

 

 

Kampeerbungalow
Kampeerbungalowbed
Kampeerbungalowbinnen
Cabane5bijgesneden

 

Safaritent

Onze safaritenten zijn mateloos populair. De safaritent is gemaakt van canvas en geheel ingericht met steigerhouten meubelen. Geschikt voor max 6 personen beschikken ze over een woonkamer met keuken en 2-persoonsbed. Een slaapkamer met 2 losse bedden en een slaapkamer met een stapelbed. Ze zijn voorzien van een toilet, stromend water, 4-pits gastel en een koelkast. Op het terras staat een tuinmeubelset en kunt u onder de buitenluifel heerlijk nagenieten van de dag onder het genot van een drankje. Bekijk hier de inventarislijst. 

 

 

 

 

IMG 2541  Kopie
IMG 2542  Kopie
IMG 2553  Kopie
IMG 2559
IMG 2600
IMG 2670
IMG 2004

Programma

Op La Bonne Source verzorgen wij in het hoogseizoen een beperkt maar gezellig programma voor jong en oud. Kanoën door de Vèzere, zingen in de open lucht, knutselen op de kinderclub, sportactiviteiten of marshmallows op het kampvuur; er is voor ieder wat wils. De ideale gelegenheid voor het maken van nieuwe vrienden of het leggen van contacten. 

 • samenkomst op zondag
 • kinderclub voor kinderen van de basisschool
 • jeugdavonden
 • sing-inns
 • kanoën
 • buitenritten te paard
 • kampvuur
 • volleyballen
 • boogschieten
 • voetballen
 • tafeltennissen

La Bonne Source | Moulin de gany | 19210 | Saint Martin Sepert
E. | T. 0342 47 61 75 | © La Bonne Source