Kamperen

La Bonne Source ligt in de uitgestrekte vallei van 'le Gany' en is met name ingericht voor kampeerders. We hebben ± 100 kampeerplaatsen met een gemiddelde oppervlakte van ±120 m². Door de prachtige ligging hebben de meeste plaatsen een prachtig uitzicht over de vallei of op het riviertje de Loyre. La Bonne Source is  voorzien van alle gemakken voor de moderne kampeerder. De kampeerplaatsen genieten 10 ampère stroom en de camping heeft mooi en schoon sanitair, verdeeld over een toilet- en een sanitairgebouw.

Autovrij

La Bonne Source is in principe een autovrije camping. Daarom is het alleen toegestaan om bij aankomst en vertrek, tijdens het in- en uitladen, uw auto bij uw plaats te hebben staan. Ivm met de grootte en het heuvelachtige karakter van de camping hebben wij gedacht er goed aan te doen om u de mogelijkheid te bieden om eventueel max. 1 keer per dag, op gezette tijden, met uw auto de camping op te rijden om boodschappen of andere zware spullen uit te laden. Buiten deze tijden om kunt u uw auto parkeren op de parkeerplaats. Een uitzondering hiervoor zijn de plaatsen 75 t/m 92, waarbij u uw auto bij de plaats mag laten staan. 

Zon-/ Schaduwplaatsen

De zon staat in de zomer hoog aan de hemel waardoor er helaas weinig schaduw-plaatsen zijn op La Bonne Source. We raden u daarom altijd aan om een parasol mee te nemen. U kunt midden op de dag verkoeling zoeken onder de bomen of een duik nemen in ons zwembad. Hoewel het in de zomer erg warm is kunnen de nachten soms koud zijn. Wij adviseren u daarom om een warme trui mee te nemen.

Stroomkabel

Het terrein van La Bonne Source groot is en bij veel plekken staat de elektrakast niet direct naast de plaats. Zorgt u dat u genoeg stroomkabel meeneemt? Wij adviseren ten minste 40 meter kabel, dan zit u altijd goed.

Toelichting plattegrond

Als u de plattegrond van de camping bekijkt, komt de zon op bij de ingang van de camping en gaat hij onder achter het toiletgebouw. De paars gekleurde plaatsen op onze plattegrond geven de tent- plaatsen aan. In de meeste gevallen kunt u hier ook met een vouwwagen staan, maar in beide gevallen bent u uiteraard niet verplicht  om een plaats uit te zoeken. Komt u met een caravan dan kunt u alleen kiezen uit de zwarte nummers op de plattegrond. Het licht groene gedeelte op de plattegrond geeft aan dat de auto bij het kampeermiddel mag staan indien daar ruimte voor is. 

 

La Bonne Source | Moulin de gany | 19210 | Saint Martin Sepert
E. | T. 0342 47 61 75 | © La Bonne Source