Voorseizoenweek

-         La Bonne Source is een goede bron voor jong en oud; zowel in het hoog, als in het laagseizoen. In het voorseizoen genieten van kamperen, de charme van de Franse Corrèze en de gezellige contacten op de camping? Van 19-26 juni 2021 organiseren wij speciaal voor de vitale senioren, jonge gezinnen, 50+-ers en iedereen die niet aan de schoolvakantie vast zit een kampeerweek met vrijblijvend activiteitenprogramma. 

 

 

Kamperen of huren?

Kamperen of huren?

U kunt verblijven in één van onze avontuurlijke accommodaties of natuurlijk in uw eigen tent of caravan. Een accommodatie huurt u al vanaf €250,- p.w. en u kampeert de hele week voor slechts €170,- p.w., inclusief electra en toeristenbelasting. Verkort of plak er gerust een aantal dagen bij aan.
Alle faciliteiten geopend

Alle faciliteiten geopend

Alle faciliteiten zijn geopend; inclusief horeca, verwarmd zwembad en gezellig terras. In het voorseizoen genieten van de gezelligheid en faciliteiten kenmerkend voor het hoogseizoen!
Genoeg te doen

Genoeg te doen

Wij organiseren speciaal voor deze week elke dag een excursie of activiteit, maar uiteraard zonder verplichting: u kunt aanschuiven wanneer en waarbij u maar wilt. Cultuur, historie, natuur en wandelen; voor elk wat wils. Excursies zijn met eigen vervoer en los bij te boeken. 
Reserveren?

Reserveren?

Bent u er ook bij? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La Bonne Source | Moulin de gany | 19210 | Saint Martin Sepert
E. | T. 0342 47 61 75 | © La Bonne Source