Belangrijke informatie

Route

Saint Martin Sepert ligt relatief dicht bij de snelweg waardoor we gemakkelijk te bereiken zijn. Vanuit Nederland volgt u Antwerpen, Lille en Parijs. Voor Parijs is het handig om tot aan Orléans Bordeaux te volgen, waarna u al snel de borden Limoges tegenkomt. U kunt bij afslag Uzerche (44), de snelweg verlaten. Vanaf daar volgt u gewoon de bordjes naar La Bonne Source.

Vloeistof chemisch toilet

Een ander heel erg belangrijk punt is uw chemisch toilet. In ons gedeelte van de Correze is niet iedereen aangesloten op de vaste riolering en ook wij maken gebruik van een grote septic tank. Houdt u er alstublieft rekening mee dat er absoluut geen chemische schoonmaakmiddelen in de septic tank mogen komen! Dit betekent dus ook dat het ten strengste verboden is om uw chemisch toilet te legen als u de gebruikelijke blauwe vloeistof heeft gebruikt. U kunt in plaats hiervan de groene, afbreekbare versie voor uw chemisch toilet gebruiken, maar ook afwasmiddel met een scheutje azijn heeft dezelfde werking. Mocht u toch de blauwe vloeistof in uw chemisch toilet kwijt willen is het noodzaak deze op een speciaal punt in het bijgelegen dorp te legen.

Stroomkabels

Het terrein van La Bonne Source is groot en op vele plekken staat het elektrakastje niet naast uw plaats. Zorgt u ervoor dat u voldoende stroomkabel meeneemt? Wij adviseren ten minste 40 meter kabel, dan zit u altijd goed.

Pinnen

Wij willen u erop attenderen dat het op de camping niet mogelijk is om te pinnen! U kunt het resterende bedrag van te voren overmaken of op de camping contact voldoen.

Auto

De camping is in principe een autovrije camping. Daarom is het alleen toegestaan om bij aankomst en vertrek, tijdens het uit- en inladen, de auto bij uw plaats te hebben staan. I.v.m de grootte van het terrein hebben wij besloten dat u tussen 9 en 11 en tussen 17.00 en 19.00 uur met 1 auto per gezin, max 1 keer de camping op mag om uw boodschappen of andere zware spullen uit te laden. Buiten deze tijden kunt u uw auto parkeren op de parkeerplaats bij de entree van de camping.

Brood

In het hoogseizoen komt de bakker iedere morgen verse broodjes brengen. Deze moet u wel bestellen; iedere dag vóór 12.00 uur brood bestellen op “de broodlijst” in de Bergerie. Houdt u er rekening mee dat wij op zondag geen brood leveren.

Fietsverhuur

Wij verhuren enkele mountainbikes. De kosten hiervoor zijn €10,00 per dag.

Huuraccommodaties

In onze huuraccommodaties mag u niet roken en ook zijn huisdieren niet toegestaan.

Internet

Er is WiFi rondom de Bergerie. U betaald per gebruik vanaf €5,50 voor 400 Mb.

Hoogteverschil op terrein

Omdat La Bonne Source in een vallei ligt, heeft de camping een heuvelachtig karakter. Het uitzicht is hierdoor op vele plaatsen prachtig, maar het betekent ook iets meer wandelinspanning. Houdt hier rekening mee met bijvoorbeeld kinderwagens. Bovendien hebben wij gemerkt dat hierdoor de camping minder geschikt is voor minder validen, gasten in een rolstoel of slecht ter been. 

 

Jeugd

Hoi tiener,

Super leuk dat je overweegt om op La Bonne Source je vakantie te vieren. We hopen en denken dat je een leuke vakantie bij ons kunt hebben! Elk jaar komen er veel jeugd en tieners naar de camping en de ervaring leert dat contacten en vriendschappen makkelijk worden gelegd. Behalve gewoon lekker genieten van vakantie in de zon en bij het zwembad hebben we een programma waar je altijd vrijblijvend aan kunt deelnemen als je het leuk vindt. 

Je bent dus van harte welkom op La Bonne Source, maar we hebben wel wat regels die we graag alvast aan je voorleggen zodat je weet waar je aan toe bent als je bij ons vakantie komt vieren. Ten eerste hanteren we een strenge nachtrust. We snappen heel goed dat het voor jou 's avonds of zelfs 's nachts nog heel gezellig is, maar er zijn veel gezinnen met jonge kinderen die graag een goede nachtrust hebben. Door de ligging van de camping in een vallei is het extra gehorig en om de sfeer onderling goed te houden verwachten we dat het vanaf 23:00 uur rustig is op de camping en van 00:00 uur tot 07:00 uur absoluut stil. Dit betekent dus ook dat we je vanaf 12 uur 's nachts gewoon bij je eigen tent of caravan verwachten. Ook willen we je vast wijzen op ons alcohol beleid. We verkopen in onze horeca geen alcohol maar ook is het drinken van alcohol in het openbaar absoluut verboden. Dat betekent dus dat je enkel bij je eigen tent wat kunt drinken en we je verder tijdens de activiteiten, bij het zwembad, in Le Gracht of waar dan ook niet met alcohol willen zien lopen.

We verwachten dat als je op de camping verblijft je ook begrip hebt voor deze regels. Zie je dat niet zitten, is La Bonne Source waarschijnlijk niet zo'n geschikte camping voor jou. Heel leuk als je komt; we nodigen je bij deze alvast van harte uit voor de sportactiviteiten en jeugdavonden. Je gaat je zeker niet vervelen! 

 

Voorzieningen

La Bonne Source is voorzien van alle gemakken voor de moderne kampeerder. Alle zeer ruime kampeerplaatsen genieten 10 ampère stroom en de camping heeft mooi en schoon sanitair. We beschikken oa over een zwembad, voetbal- en volleybalveld, speeltuin met o.a. speelfontein, luchtkussen en tafeltennistafels. Ons heerlijke terras, voorzien van WIFI, wordt omgeven door een vlindertuin waar u kunt genieten van onze 'Friterie' met Nederlandse snacks, pizza's of een lekker ijsje. 

 • Buitenzwembad (7 x 17 x 1,5 m)
 • Kleine speeltuin met luchtkussen en tafeltennistafels
 • Volleybal- en voetbalveld
 • Wifi/draadloos internet (betaald)
 • Wandelpad rondom de camping
 • Terras
 • Sanitair- & toiletgebouwen
 • Wasmachines en strijkmogelijkheid
 • Kampvuurplaats
 • Bergerie (voor een kopje koffie of een ijsje)
 • Friterie (voor een heerlijk Nederlands patatje, snack, plate maaltijd of pizza's)
 • Speelfontein
 • Verhuur mountainbikes
 • Brood- service
 • Jeugdhonk 'le Baraque'

La Bonne Source | Moulin de gany | 19210 | Saint Martin Sepert
E. | T. 0342 47 61 75 | © La Bonne Source